Liceu in Germania - Tudor Codrin Enea

Colegiul National Iasi

"Am decis sa ma inscriu in acest program din cauza ca doream o noua provocare si sa cunosc un alt sistem de invatamant, o noua cultura. Primul meu soc cultural a fost faptul ca englezii sunt mult mai prietenosi decat ma asteptam. Si ca se tot plang de vremea englezeasca.
Cu familia gazda ma inteleg perfect. Glumim non-stop, discutam despre Parlament si Regina si ocazional incerc sa ii distrag atentia mamei gazda de la "Home & Away" (un serial pe care il urmareste).

Nu sunt singurul student international la scoala. Suntem in jur de 40 de studenti in total din urmatoarele tari: Polonia, Spania, Italia, Germania, Brazilia, Franta, Slovenia, Rusia. Activitatile care imi plac foarte mult sunt orele de CAS (Creativity Action Service) - sunt ore fie de voluntariat, fie de arta, fie de sport, pe care le alegem cum dorim. Pana acum nu am intampinat nici o dificultate la scoala, nici cu materia, nici cu limba.

Programul din Germania (cel in care am participat anul trecut) si cel din Anglia (programul in care sunt acum) m-au ajutat sa ma maturizez si sa imi dau seama de ceea ce imi doresc de la viata. Planurile mele sunt sa raman aici in Cambridge la o universitate si sa studiez psihologia."

Codrin a studiat la un liceu in Germania, Maria Montessori Gesamtschule din Aachen apoi la universitate a studiat la Kent Law School iar acum este la Baiculescu si Asociatii, in Bucuresti.