Liceu in Australia - Denisa Turcu

Colegiul National Mihai Viteazul Slobozia

"Ma numesc Denisa Turcu si am fost implicata intr-un schimb de experienta in Australia. Totul a decurs foarte bine si foarte repede. Dupa ce am prezentat toate documentele pentru inscriere si implicit dupa acceptarea mea in program, au inceput cautarile unui liceu potrivit in Australia.

Reprezentantii programului s-au implicat foarte mult si s-au asigurat ca totul decurge perfect, gasindu-mi un liceu cotat foarte bine. Nu am intampinat nici-o problema in comunicarea cu coordonatorii programului, ajutandu-ma considerabil in tot ceea ce inseamna indeplinirea visului meu de a studia pentru o perioada intr-o tara dezvoltata si plina de oportunitati, precum Australia. Oricand am avut nevoie de ajutor am putut apela la ei fara nicio problema, implicandu-se personal in tot ceea ce a insemnat plecarea mea. Nu sunt multe persoane care ar pleca in coltul opus al lumii, dar fiind dorinta mea, am gasit sustinere la coordonatorii programului si mi-au oferit incredere si profesionalism.

Totul a fost pus la punct cu cateva luni inaintea plecarii, acest fapt oferindu-mi siguranta si certitudinea profesionalismului echipei de consilieri educationali care s-au ocupat de aplicatia mea. Sunt extraordinar de multumita de modul in care a decurs tot procesul acestui schimb de experienta, ce a avut ca urmare una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea, in care am luat contact cu o civilitatie total diferita de cea din Romania, pe care nu as fi putut descoperi-o fara acest program. Civilizatia si modul de viata australian nu se pot asemana deloc cu cele din lumea in care traim.

Recomand cu cea mai mare incredere o astfel de experienta, ce poate schimba perceptia unui adolescent si respectiv modul sau de viata. Tin sa multumesc enorm echipei de consilieri educationali pentru efortul depus si rezultatul extraordinar de indeplinire al visului meu."

Denisa a studiat la un liceu in Australia, Canterbury College iar acum este studenta la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ioan Mincu Bucuresti.