Liceu in America - Andra Nicolau

Colegiul National Bogdan Petriceicu Hasdeu Buzau

"Buna ziua. Va scriu sa va informez cum o mai duc pe aici. Probabil sunteti informat de reprezentantii locali dar sa va zic eu mai multe.

Acum am terminat "sfertul" de semestru si e foarte bine. Mediile sunt destul de mari. Cam A pe linie (99-chimie, 100-mate, 99-chineza, 93-engleza si perfect attendance. In rest am prieteni dar nu pot sa socializez in afara scolii pentru ca nu am voie sa conduc (am incercat ceva negocieri cu reprezentantul local dar...nu) si stau cam departe de zona mai aglomerata a orasului.

Probleme cu my guardian nu am chiar deloc. E o batranica dulce. Singurul inconvenient e ca...eu am 17...dumneaei 70..., nu avem aceleasi idei referitoare la distractie:). Nu au fost interferente scoala - distractie chiar deloc. In rest nu stiu ce sa va mai zic. Am dat PSAT acum si am facut zic eu foarte bine si ma pregatesc pentru SAT pentru primavara."

Andra Nicolau din Buzau

Andra a studiat la un liceu in Statele Unite, Murphy High School in Mobile, Alabama dupa care a absolvit un Bachelor of Arts in Economics la University of California, Berkley. Andra este Founder & CEO la Mavensights in Los Angeles Metropolitan Area.